Fjellsetervatnet over Sandsbukta

Fjellsetervatnet er en fin tur for alle og tar ca 40-45 min en vei.

For å komme til Fjellsetervatnet, så må du ta av FV64 i Malmefjorden og inn på FV 529 som går mot Aureosen. ( kommer du fra vest via Gjendem, så er Øverlandvegen og Sandbukta neste stopp etter Aureosen ) Målet er at du skal parkere i nærheten av en gate som heter Øverlandsvegen. Det må nesten nevnes at det er litt vanskelig å finne fornuftig parkering, men det finnes sikkert. Oppdatert : Har fått innspill at det kan parkeres på Øyra stadion, blir et stykke til å gå, men da står enn ikke i veien. Har hørt at det er mulig at bygdelaget holder på å merke en sti fra Øyra stadion og opp til veien til Fjellsetervatnet, dette kommer jeg tilbake til når jeg vet mer, og redigerer hele veibeskrivelse opp til vannet 🙂

Når du går opp Øverlandvegen, så er det bare å følge veien opp helt til du kommer til ei grind. Da går du gjennom den og tar til venstre.

Herfra følger dere bare den fine skogsveien til dere er fremme 🙂

En liten artig og koselig detalje på Fjellsetervatnet, er at Sandsbukta Bygdelag har lagt ut fiskestenger, dupper, kroker, filetkniv og stekepanne til låns, slik at alle som vil fiske og kose seg, kan gjøre dette rundt gapahuken.

Fantastisk tiltak, og honnør til bygdalaget ! 🙂

Vanlige joggesko går helt fint, så lenge det ikke har regnet.

Dette er også en flott plass for hengekøye/telt tur

Husk drikke, noe godt å bite i og god tur !!

PS: Video av Fjellsetervatnet kan de se på facebooksiden til Fineturer

Legg igjen en kommentar